Blog Miss Tears: Hoe ik wist dat ik een SM liefhebber was!

12-06-2017

Ik weet dat ik van kinds (10 a 15) al zeer dominant was en nam voor niks of niemand een blad voor mijn mond. Ik weet ook dat ik mijn jongere zus soms uren opsloot in de kelder, haar beet of haar uren aan een boom vastbond. In de volksmond was ik een vervelende puber en op school een bitch! Veel vrienden had ik niet. Ik was te "bazig" of te dominant, maar af en toe kon Ik mijn sadistische neigingen dan botvieren op mijn zus of medestudent(e). Die dominante kant bleef er mijn verdere leven inzitten. In Mijn huwelijk was ik de (man) in huis en in mijn werkcarriere had ik wel meestal een baan waar ik de baas kon zijn ...

In mijn 13-jarige relatie (na mijn huwelijk) kwamen mijn sadistische trekken meer na boven ik vernederde mijn vriend wel eens openbaar in de drukte van een winkelstraat. Zei hij iets dat mij niet aanstond sloeg ik wel eens recht op zijn ballen of placeerde mijn handtas recht in zijn gezicht! Op seksueel vlak beet ik hem meermaals tot bloedens toe of knijpde zijn hals dicht bij het klaarkomen (breathcontrole in de Bdsm), maar toen stond ik daar niet bij stil dat dit BDSM was! Enkele jaren geleden ben ik zwaar opgelicht en ben door zware financiële problemen in de prostitutie gegaan en daar kwamen toen de rare wensen van klanten naar boven. Spuug eens in mijn mond, wil je een keer over me heen lopen, wil je me vast binden enz...  Ik ben vertrokken na 4 maanden in de prostitutie gezeten te hebben en toen werd ik Meesteres.. In korte tijd had ik mijn eigen virtuele slaaf, een Tgirl en een weekendsub. Ik kon volop experimenteren en een maandje later leerde ik een Dom kennen die zeer grote sub gevoelens had. Hij is toen 3 weken bij me ingetrokken. Hij heeft me opgeleid waarbij ik soms momenten had dat Ik dacht "jesus ben Ik dit? Maar het gaf me meer en meer voldoening... Hij leerde me ook dat Bdsm vertrouwen in elkaar en zorgen voor elkaars veiligheid is en dat alles vrijwillig moest ondergaan en dit noemen ze dan ook de 3 V's. Mijn saditische kantjes kwamen volop naar boven en al snel evolueerde ik tot het extreme en raar genoeg voelde Ik mij daar best heel goed bij. Op sexueel vlak doet BDSM niet veel met mij en heb daar ook geen behoefte aan, maar een man die geleid wordt door een dominante vrouw heb ik veel respect voor en dat die zelfde man opgewonden wordt door mijn verschijning of door mijn manier van handelen geeft mij een enorme kick...

De meeste onder ons weten wat BDSM betekend (Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (S/M), en deze kunnen we dan weer verder onderverdelen. Bondage: alles wat te maken heeft met een onderdanige machteloos te maken (Discipline) elke Dominant heeft zo zijn/haar regeltjes die Hij of Zij wil opleggen aan de onderdanige dit kan zijn van verplichte dresscode tot opgelegde kuisheid. Sadisme: Moet Ik hier veel uitleg bij geven? Ik denk dat ieder van ons wel weet wat sadisme inhoud. (Masochisme) niet elke onderdanige is een masochist want 80% (weet niet of ik hier zelf een % op kan plaatsen) is totaal geen masochist maar hievan is dan weer een % die de Dominant: Iemand zo aanbidden dat ze met (plezier) pijn ondergaan om de Dominant te zien genieten hiervan en deze geeft dan weer een bepaald genot bij de onderdanige. Om deze reden heeft elke D/s relatie wel een deel sadisme. Maar nu bespreek ik enkel de verklaring van BDSM en als we dan verder kijken komt er ook veel vernedering aan te pas waarbij sommige onderdanigen zeggen NEEN vernederingen zijn echt niet aan mij besteed. Je kan echter een onderdanige ook een dresscode opleggen, pijnigen, discipline opleggen enz ..... Dat zijn in feite ook deels vernederingen.

Het volgende onderdeel dat Ik toch nog even wil bespreken is "fetisjen". Hierin vind je er duizenden. Horen deze in de BDSM wereld? Neen en ja. Je moet goed begrijpen een fetisj is iets dat zich baseert op één of meerdere kicks. Bijvoorbeeld: laarzenfetisj, babyfetisj, lederfetisj enzovoort. Terugkomend op BDSM, BDSM is een pak meer dan een Fetisj, als jij als onderdanige enkel een laarzenfetisj hebt ben je geen BDSM'er, want een Dominant gaat geen onderdanige nemen waar ze enkel maar moet pronken met haar laarzen en deze te laten likken ermee te trampelen, want dit is maar een zeer klein onderwerp in de BDSM. Wil niet zeggen dat elke onderdanige geen fetisj kan of mag hebben want dit kan net wel juist leuk zijn denk hierbij aan je onderdanige te belonen bv (klaarkomen op de laarzen en te laten aflikken) of net je onderdanige ervoor straffen bv (Laarzen insmeren met iets dat je onderdanige net niet lust en dan ook weer te laten aflikken) Ik wil hier enkel maar duidelijk mee maken dat fetisjen leuk zijn en kunt er veel mee doen, maar ze zijn totaal geen hoofdzaak in een BDSM relatie.

Ik hoop jullie met dit artikel een beetje geinformeerd te hebben en wie weet zal mijn volgende artikel meer over Bdsm blootgeven en kan ik jullie een beetje meer inspireren .

Bezoek mijn website voor meer informatie: MissTears - Tears63.be


 

Bekijk ook eens
Kleine leren zweep

€ 9,95

Voor 22:30 uur besteld, zondag in huis